FOK! Wat een weer: overwegend droog

weerbanner (Foto: FOK.nl)

Goede morgen!

Vanochtend is het bewolkt met vooral in het noorden eerst nog wat (mot)regen. Elders is het overwegend droog. De wind is zuidwest, maar waait in het (uiterste) noorden aanvankelijk nog uit het oosten. De wind is boven land matig en langs de kust af en toe vrij krachtig.

Vanmiddag schijnt de zon af en toe. Ook kan er een enkele bui ontstaan. De maximumtemperatuur ligt rond 19°C. De wind komt uit het zuidwesten en is matig, aan de kust vrij krachtig, aan de westkust krachtig, windkracht 6.

Vanavond zijn er perioden met zon en is er kans op een enkele bui. De wind komt uit het zuidwesten en is matig, aan de kust vrij krachtig, aan de westkust af en toe krachtig, windkracht 6.

Komende nacht blijft het op de meeste plaatsen droog. De minimumtemperatuur wordt ongeveer 12°C. De wind komt uit het zuidwesten en is zwak matig, aan de westkust af en toe krachtig, windkracht 6. (Bron: KNMI)

Tot morgen!

                   


Ook in Purmerend regende het flink gisteren (Foto: Pukeko)
Ook in Purmerend regende het flink gisteren (Foto: Pukeko)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Deze is te mailen via weer@fok.nl of up te loaden via ons fotoforum. Vermeld bij de foto waar deze ongeveer is gemaakt.

Meepraten over het weer? Dat kan op ons weerforum waar de atmosfeer op ontploffen staat:
WKN - De atmosfeer staat op ontploffen.
Of uiteraard in de reacties onder het weerbericht.