Game Review: Capcom VS SNK 2 EO

Leuk dus?

Het spel is prima te spelen met de traditionele knoppeninstellingen speelt maar ik vind de speciale GameCube instellingen vrij belabberd en grenzend aan valspelen omdat je de special moves op een willekeurig moment kunt uitvoeren door met de C-stick te bewegen. Daarnaast speel je, zelfs op de hoogste moeilijkheidsgraad, het spel redelijk snel uit. Op de normale moeilijkheidsgraad koste het me niet meer dan 15 minuten en op de hoogste moeilijkheidsgraad was het ook maar een minuut of 25 voordat ik de laatste vechter de ring uit had gemept. Wat dat betreft vind ik dat Capcom de plank behoorlijk mis heeft geslagen met dit spel aangezien eigenlijk alleen de VS mode overblijft om je voor langere tijd te vermaken. Je kunt nog wel proberen wat verborgen vechters te krijgen maar of je daar nou echt zin hebt?

Oude school graphics

Capcom VS SNK 2 EO is natuurlijk een 2d vechtspel, hierbij verwacht je natuurlijk niet de meest spetterende graphics. Toch heeft het spel nog redelijk nette graphics. De personages zijn 2d tekeningen in een cartoon/anime stijl maar de achtergronden zijn wel 3d. Deze zien er dan ook prima uit. Geen grafische hoogstandjes maar wel heel acceptabel. De personages zijn ook mooi uitgewerkt en hebben ieder wel hun eigen grafische stijl met goed uitgewerkte animaties.

De soundtrack

Het geluid is helaas niet iets om over naar huis te schrijven. De soundtrack is redelijk eentonig en de commentator stem die je tussen de matches door van onnodig commentaar voorziet is ongelofelijk irritant. De nummers die sfeer moeten toevoegen tijdens het vechten schieten hierin helaas jammerlijk te kort.