CDS Review: Party Animals - Life Is Short

Ik vond 'I Wanna Be A Hippy' geweldig en ook 'Have You Ever Been Mellow' heb ik grijs gedraaid. Daarna had ik het eigenlijk alweer gehad met de Party Animals, ook al zapte ik bij sommige latere singles niet meteen weg. Ik was dan ook erg benieuwd naar de nieuwe Party Animals.

Nostalgie! Oude tijden herleven met deze geweldige single, als je van de muziek houdt tenminste. Ik ben nu 25, de leeftijd dat je niet meer alles kut moet vinden dat eigenlijk oud is, en da's mooi want van deze single krijg ik een grijns op m'n gezicht en zin om te gaan stappen.

Is deze nieuwe single echt nieuw? Ach welnee. Dezelfde instrumenten, dezelfde ritmes, een ander deuntje en een nieuwe tekst en je hebt 'Life Is Short' prima samengevat. Maar wie zegt dat muziek vernieuwend moet zijn om te vermaken?

Ik niet in ieder geval, wat mij betreft hebben de heren Flamman en Abraxas het prima gedaan. Of ze bij de IKEA blij zullen zijn met het hoesje, tsja laat ik daar maar niets over zeggen, maar Nederland kan wat mij betreft weer hakken!



Tracklist:
Life Is Short (C'mon C'mon) - 3:06
High On The Hill - 3:51


Overigens, de clip is te downloaden van de Party Animals website, www.partyanimals.nl.