FOK! Filmnieuws - Week 32

Jennifer Lopez en Ben Affleck gaan trouwen
Voor Jennifer Lopez (o.a. 'The Cell' en 'Money Train') kan het niet snel genoeg lente worden, want dan gaat zij het huwelijksbootje in met Ben Affleck (o.a. 'Pearl Harbor' en 'Good Will Hunting'). Lopez nam Affleck mee naar haar familie in New York tijdens haar verjaardag, waar ze 32 werd. Na het feestje stond Ben Affleck op en maakte zijn liefde voor Lopez aan het publiek bekend. Jennifer Lopez is nog bezig met haar tweede scheiding van Cris Judd, waar ze acht maanden mee getrouwd was. Volgens een vriend zal Jennifer Lopez binnenkort pas met een formele verklaring komen.

Angelina Jolie breekt met haar man en vader
De opnames van Tomb Raider 2, onder regie van Jan de Bont, kunnen nog wel eens moeilijkheden oplopen. Angelina Jolie (o.a. 'Tomb Raider' en 'Gone in 60 Seconds') ligt namelijk niet alleen in een scheiding met haar man Billy Bob Thornton, ook breekt ze met haar vader Jon Voight. In 'Tomb Raider 2: Cradle of Life' speelt Voight namelijk Jolie's vader, en indien de breuk tussen beide niet snel wordt opgelost bestaat er geen mogelijkheid tot het opnemen van de film. In een tv-interview vertelde Voight met tranen in zijn ogen hoe kapot hij ervan was, en dat hij haar maar al te graag met haar psychische problemen wilde helpen. Jolie gaf toe vervreemd te zijn van haar vader en dat ze niet haar verontschuldigingen zou aanbieden. Jolie meldde dat het slecht zou zijn voor haar gezondheid om vaker bij haar vader in de buurt te zijn, zeker nu met een geadopteerd kind. Ze wilde zichzelf niet nader verklaren.

Dirty Dancing 2 met Natalie Portman
Filmmaatschappij Miramax wil het succes van 'Dirty Dancing', met Patrick Swayzy en Jennifer Grey, van 1987 weer nieuw leven inblazen. De geruchten over de cast van het tweede deel doen zich al flink de ronde, maar zeker is dat Natalie Portman (o.a. 'Star Wars: Episode I en II') mee zal gaan spelen. Zij wordt, naar alle waarschijnlijkheid, de tegenspeelster van Ricky Martin. Martin zal in het tweede deel van 'Dirty Dancing' een manager van een salsa-nachtclub spelen. Portman zal in de film zwaar vallen voor de charmes van deze club-manager.

James Bond release pas in 2003
De nieuwe James Bond film, Die Another Day, zou oorspronkelijk in december zijn première in Nederland maken. Echter, ook 007 lijkt in de ban van de ring te zijn. De nieuwe Bond-film is namelijk verplaatst naar 7 januari 2003. Geruchten doen zich de ronde dat dit te maken heeft met de verwachte publiciteit voor het tweede deel van 'Lord of the Rings: The Two Towers'. Het is voor het eerst sinds lange tijd dat er een nieuwe Bond-film niet met kerst uitkomt.

Wist je dat.....
.....Ik vandaag op de releaselijst van RCV Nederland 'Dumb and Dumber 2' zag voorbijkomen? Zodra er meer over bekend is zal dat natuurlijk hier te lezen zijn.