Eddy Murphy doet alles voor de beste kerstversiering in Candy Cane Lane

Hoewel je het soms ook wel in Nederland ziet, is het toch echt zo'n typisch overdreven Amerikaans gebruik: je huis volledig onderdompelen in kerstversiering en -lichtjes. In Candy Cane Lane wil Eddy Murphy graag het mooiste huis van de straat, maar de deal die hij daarvoor sluit heeft een paar onverwachte gevolgen, zo zien we in de trailer.

In Candy Cane Lane is Chris (Murphy) vastbesloten om dit jaar de wedstrijd van het ‘best versierde’ huis in zijn buurt te winnen. Om zijn kansen op winst te vergroten, sluit Chris per ongeluk een deal met de ondeugende elf Pepper (Jillian Bell). Met een magische spreuk laat zij het kerstliedje '12 Days of Christmas' tot leven komen, wat totale chaos in de stad veroorzaakt.

Chris, zijn vrouw Carol (Tracee Ellis Ross) en hun drie kinderen staan voor de uitdaging om de betovering van Pepper te verbreken, magische wezens te verslaan en Kerstmis voor iedereen te redden. Ze moeten snel handelen om te voorkomen dat de feestdagen voor hun familie in het water vallen.

Candy Cane Lane is vanaf 1 december te zien op Prime Video.