Anti-5G-terroristen steken GSM-masten in de fik

In de nacht van donderdag op vrijdag is een GSM-mast in Nuenen in brand gestoken. Daarvoor vielen er in korte tijd GSM-masten in Liesel, Deurne, Beesd en Rotterdam ten prooi aan de pyromanen van de anti-5G-terroristen. Behalve een lichte plaatselijke opwarming van het klimaat is het nadeel vooral dat alle communicatie in zo een mast dan uitvalt. Dus ook het gewone GSM-net. Op een kast bij de mast in Liesel stond ‘Fuck 5G’ gespoten.

Telecomproviders en de Nationale Coördinator Terrorisme en Veiligheid (NCTV) zijn bezorgd over deze debiele acties, Het betekent immers ook dat mensen in het bereik van zo een uitgebrande GSM-cel geen 112 kunnen bellen omdat er geen bereik is. De telecomproviders plaatsen nu zo snel mogelijk noodmasten.

De werkwijze is op de grond de kabels die in de mast omhoog naar de antennes lopen in te smeren of spuiten met brandbaar materiaal dat dan wordt aangestoken. Vervolgens zoeken de vlammen hun weg omhoog waar ook de antennes worden aangetast of vernietigd. Alles bij elkaar al snel een schade van meer dan 200.000 euro.

De politie onderzoekt de zaken maar er zijn nog geen verdachten in beeld.


Mensen denken ook dat Corona wordt veroorzaakt door 5G. Echt.