Fuller House toont een bekende locatie in eerste teaser

Het is bijna niet te geloven dat een klassieke sitcom als Full House in het streamingtijdperk doodleuk een vervolg krijgt, maar het is toch echt zo. Fuller House verschijnt in februari en daarvoor is nu een eerste teaser verschenen.

De teaser toont de bekende keuken en huiskamer en hint naar de aankomst van enkele bekende figuren. Het gaat om DJ Tanner, haar zusje Stephanie en beste vriendin Kimmy Gibbler, die inmiddels volwassen zijn en hun eigen leven leiden.

De officiële synopsis van Netflix luidt als volgt: DJ Tanner-Fuller (Candace Cameron-Bure) is dierenarts en woont in San Francisco samen met haar man en drie zoons: de rebelse Jackson, de neurotische Max en baby Tommy Jr. Wanneer DJ plotseling op tragische wijze alleen voor de zorg van haar familie komt te staan, besluiten haar zusje Stephanie (Jodie Sweetin) en beste vriendin en tevens alleenstaande moeder Kimmy Gibbler (Andrea Barber) bij haar te gaan wonen. Stap voor stap trachten ze samen het leven weer met veel liefde, vriendschap en plezier tegemoet te gaan.

Naast de drie hoofdrolspeelsters zullen vele bekende gezichten voorbij komen in Fuller House: John Stamos (Jesse Katsopolis), Bob Saget (Danny Tanner), Dave Coulier (Joey Gladstone), Lori Loughlin (Becky Katsopolis) en Scott Weinger (Steve Hale) zijn allemaal terug om hun iconische rollen spelen.

Fuller House is te zien vanaf 26 februari bij Netflix.