Rihanna opnieuw in de race voor Fast & Furious

Vin Diesel hoopt met Rihanna te kunnen werken aan Fast & Furious 7. De zangeres zou in het zesde deel van de filmreeks gaan spelen, maar zag die rol aan haar neus voorbij gaan. Nu is ze opnieuw in beeld voor de nieuwe racefilm. "Het personage dat de studio voor Rihanna heeft bedacht, zit pas in de zevende film", verklaart Diesel tegenover de BBC.

Diesel hoopt dat Rihanna tijd heeft om de rol te kunnen spelen. De 25-jarige Rihanna maakte vorig jaar haar acteerdebuut in de actiefilm Battleship. Ze maakt dit jaar nog haar opwachting in de komedie This Is The End.

Fast & Furious 6 draait vanaf 23 mei in de Nederlandse bioscopen. De film boordevol achtervolgingen en grootse explosies speelt zich af in Londen. De Britse zangeres Rita Ora heeft ook een rolletje in de film. "We wilde iemand die het moderne Londen representeert", vertelt de 45-jarige Diesel. "Zij was perfect."

Het zevende deel van de Fast & Furious-reeks staat gepland voor volgend jaar. Justin Lin heeft het regiestokje overgedragen aan James Wan. Naast Diesel en mogelijk dus Rihanna, keren Dwayne Johnson, Paul Walker en Jason Statham terug in de film.


Rihanna opnieuw in de race voor Fast & Furious (Foto: Novum)