Insidious-regisseur gevraagd voor Fast & Furious 7

James Wan gaat waarschijnlijk Justin Lin vervangen als regisseur van The Fast and The Furious 7. De Maleisische regisseur, bekend van horrorfilms als Saw en Insidious, heeft wel oren naar de regie van de actiefilm, schrijft de Amerikaanse film- en tv-site Deadline.

Lin trok zich vorige week terug uit het filmproject. Hij regisseerde vier andere Fast & Furious-films, waaronder het zesde deel, dat volgende maand uitkomt. "Het is tijd voor mij om verder te gaan en andere dingen te doen," aldus Lin. "Ik vind het geweldig dat Universal James Wan heeft gevraagd."

De 36-jarige Wan komt dit jaar nog met twee films. In september komt in Nederland The Conjuring uit en het vervolg op Insidious verschijnt dit jaar ook in de VS. Wanneer die film in Nederland gaat draaien, is nog niet bekend.

Voor The Fast and The Furious 7 keren Vin Diesel en Paul Walker terug in de hoofdrollen. Of Dwayne Johnson ook weer te bewonderen zal zijn, is nog onbekend. De films zitten vol explosies en achtervolgingen in snelle auto's en gaat over criminelen die op de hielen worden gezeten door de politie.


Insidious-regisseur gevraagd voor Fast & Furious 7 (Foto: Novum)