Poulsen ergert zich aan uitlatingen Mourinho

Christian Poulsen is niet blij wat Real Madrid-trainer José Mourinho over hem heeft gezegd. De middenvelder van Ajax kreeg te horen dat de oefenmeester hem geen speler vond die hoorde in de zogenaamde 'Ajax-filosofie'.

"Het stoort me, al weet ik wel dat het een spelletje is en bij de wedstrijd hoort. Het is net alsof het beter verkoopt met een prutser als Poulsen. Als ik niet in het team zou passen, had ik dit seizoen nog niet zoveel wedstrijden gespeeld", aldus Poulsen.

Afgelopen zomer kwam de Deense middenvelder transfervrij over van het Franse Evian TG. "Het is bij Ajax beter, bij Evian was het altijd maar achter de bal aan rennen. Ik heb nu het gevoel dat ik weer aan de top speel", liet Poulsen weten.

Hij koos er afgelopen zomer voor om niet meer voor het nationale team van Denemarken uit te komen. "Ik ben blij dat ik me op Ajax kan blijven focussen en dat ik de beslissing heb genomen om niet meer voor het nationale team uit te komen. Ik kan al mijn energie in Ajax stoppen", besluit de Deen.