[Premier League] Tottenham Hotspur verrast United

Tottenham Hotspur heeft zaterdag een verrassende overwinning behaald op Manchester United in de Premier League. De ploeg van trainer André Villas-Boas won met 3-2 op Old Trafford. Jan Vertonghen opende na twee minuten de score voor de Spurs, dat door een treffer van Gareth Bale met een royale voorsprong ging rusten.

De thuisploeg kwam in de 51e minuut terug in de wedstrijd via Nani, die scoorde na voorbereidend werk van Robin Van Persie. De Nederlander had ook bij de tweede United-treffer van Shinji Kagawa een aandeel, maar de bezoekers waren even daarvoor al verder uitgelopen via Clint Dempsey.

Door de zege klimmen de Spurs naar de vijfde plaats met elf punten. Manchester United blijft steken op de derde plek met twaalf punten, vier minder dan koploper Chelsea.

Tottenham Hotspur verrast Manchester United (Foto: Novum)