Lost Planet uiteindelijk ook naar de PS3?

Eén van de ontwikkelaars van Lost Planet, Jun Takeuchi, heeft gezegd dat Capcom op lange termijn dit spel ook op de PS3 zal uitbrengen. Voorlopig is het nog een Xbox 360 exclusive, maar als de Japanners vragen om deze game dan is het heel goed mogelijk dat de PS3 deze game ook zal krijgen.

"We will try to keep it as a 360 exclusive, but, from the company's point of view, when you think about the business, in the future it's something [port the game to PS3] we might have to do."

Capcom is één van de weinige Japanse ontwikkelaars voor de Xbox 360, maar hebben geen spijt van hun beslissing. Ondanks de slechte verkopen van de 360 in Japan zijn ze blij dat ze op deze manier ook de rest van de wereld kunnen bereiken. Volgens hun moeten de Japanse ontwikkelaars inzien dat er ook andere gebieden zijn waar ze hun games kwijt kunnen.

Volgens Jun Takeuchi zal er binnenkort ook nieuwe content komen voor Lost Planet. Of dit in een vorm is van een nieuwe (multiplayer) demo of iets anders, maar het zal de fans bezig houden tot de release van Lost Planet.