[Update]Uiterlijk Revolutioncontroller en console bekend?

Er is een afbeelding opgedoken waarvan het gerucht gaat dat het de nieuwe controller is voor de Nintendo Revolution, de werknaam voor Nintendo's aankomende nieuwe thuisconsole.

Opvallend is dat de controller in tweeën gesplitst is, waardoor de gyroscopische controls (waarmee je door middel van het fysiek draaien van de controller in-game bewegingen kunt uitvoeren) onafhankelijk van elkaar gebruikt kunnen worden. Een tweede voordeel is dat links- en rechtshandige spelers vanaf nu mogelijk zelf zullen kunnen gaan beslissen met welke hand ze willen sturen en met welke hand ze op de knoppen willen gaan drukken. In die zin heeft de controller veel overeenkomsten met de manier waarop Goldeneye op de N64 bestuurd kon worden (namelijk met twee controllers in beide handen, waarbij met de ene analoge stick gestuurd kon worden en met de andere analoge stick rondgelopen kon worden en waarmee tenslotte met de 'trekkers' geschoten kon worden).

Ook van de console zelf is mogelijk een afbeelding verschenen:

Uiteraard is dit bovenstaande verhaal nog allemaal onder voorbehoud totdat Nintendo officieel bevestigt.

Update
De geruchtenmachine draait inmiddels op volle toeren en de console op dit plaatje schijnt de "echte" revolution te zijn.



Bovendien zou IGN van Nintendo hebben gehoord dat het apparaat 2 tot 3 keer beter zou worden dan de GameCube. Of het apparaat echt een revolutie wordt en of bovenstaand plaatje echt is zullen we hoogstwaarschijnlijk uitvinden als Nintendo om 18.00 uur Nederlandse tijd zijn presentatie houdt.

Update 16:10
Op de website van 1up is nog een pic van de mogelijke Revolution verschenen die verdacht veel op de bovenstaande lijkt.

De laatste twee foto's lijken echt te zijn. Op IGN zijn meerdere plaatjes van hetzelfde apparaat te vinden.