DVD Review: The Work of Director...

De DVD's doen exact wat ze beloven: ze bieden een kijkje in het leven van de betreffende regisseurs en laten bijna alle relevante video's van de drie mannen zien. Ik heb met open mond naar de hoeveelheid materiaal gekeken en ik moet eerlijk bekennen dat ik nog lang niet alles gezien heb.

De DVD's zien er prima uit: de covers zijn erg mooi om te zien en de bijbehorende boeken zijn interessant om te lezen: een waardige aanvulling dus op de DVD's.

Liefhebbers van de betrokken bands en van de regisseurs zelf moeten zich geen moment bedenken: deze DVD's zijn onmisbaar in je collectie en je zult geen spijt van de aankoop hebben. Muziekliefhebbers in het algemeen zullen daarentegen misschien niet in de hele serie geïnteresseerd zijn. Toch zou ik de DVD van Michel Gondry en Spike Jonze aan iedereen willen aanraden: de muziek met de clips van de beide heren zullen veel mensen aanspreken. De DVD van Chris Cunningham is wat dat betreft wat minder interessant aangezien zowel zijn stijl van filmen als de betreffende muziek een stuk minder 'mainstream' is.

De adviesprijs per DVD is 26,99 Euro. Meer informatie? Kijk op de officiële website van uitgever Palm Pictures: http://www.palmpictures.com/

GenreMuziek, documentaire, korte film
UitgeverPalm Pictures
RegioPAL (Regio 2)
Releasedatumdecember 2003
Kijkwijzer
Beeldformaat4 : 3 en 16 : 9
AudiosporenDolby Digital 5.1 en Dolby Digital 2.0 (Stereo)