Uitslag FC Twente - SC Cambuur

Het begint er steeds somberder uit te zien voor SC Cambuur. De hekkensluiter van de Eredivisie leed vanmiddag een kansloze nederlaag tegen FC Twente, het werd 4-0.

De thuisploeg had een makkelijke middag en was vanaf het begin oppermachtig. Van Wolfswinkel opende de score en na doelpunten van Vlap En steijn stond het na iets meer dan een half uur al 3-0. Het was aan keeper Ruiter te danken dat de achterstand voor Cambuur bij rust niet groter was.

Na rust nam Twente gas terug en kon Cambuur zelfs een paar keer op doel schieten. De meeste kansen waren uiteraard voor Twente maar het wist nog slechts eenmaal te scoren, Brenet bepaalde de eindstand op 4-0.