FOK! Wat een weer: Na regen komt zonneschijn

herfstbanner

 

Vanochtend vallen er eerst nog een paar buien, landinwaarts wordt het op de meeste plaatsen droog. De zon schijnt af en toe. Vooral langs de westkust komen buien voor, mogelijk met onweer. De wind waait uit het zuidwesten en is boven land matig en aan zee (vrij) krachtig, windkracht 5 tot 6.

Vanmiddag vallen er verspreid over het land enkele buien, in de kustgebieden mogelijk met onweer. Tussendoor schijnt ook af en toe de zon. De temperatuur loopt op tot ongeveer 15 graden. De wind waait uit het zuidwesten en is boven land matig en aan zee vrij krachtig, soms krachtig, windkracht 6.

Vanavond vallen er vooral in het noorden en midden talrijke buien, mogelijk met onweer. Aan het einde van de avond wordt het van het westen uit weer droger. De wind waait uit het zuidwesten en is boven land matig en aan zee vrij krachtig, mogelijk af en toe krachtig, windkracht 6. (Bron: KNMI)

De Grote Zilverreiger op de gevoelige plaat (Foto: Stephan5)
De Grote Zilverreiger op de gevoelige plaat (Foto: Stephan5)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Dan kom je 'm vanzelf tegen!