Feyenoord blijft ongeslagen in Conference League na overwinning tegen Maccabi Haifa

Feyenoord heeft de groepsfase van de Conference League donderdagavond in stijl afgesloten. De Rotterdammers, die al zeker waren van groepswinst, wonnen in De Kuip met 2-1 van Maccabi Haifa.

Arne Slot koos ervoor om de nodige spelers rust te gunnen, waardoor onder meer Cyriel Dessers weer eens in de basis mocht starten. De Belgische spits, die het vooral moet doen met invalbeurten, opende in de 38ste minuut de score. In de tweede helft verdubeelde Reiss Nelson de score en zette Feyenoord in de 68e minuut op 2-0. In de extra tijd zette Din David de 2-1-eindstand op het scorebord door een fout van Justin Bijlow.

Slot gaf naast de doelpuntmakers Dessers en Nelson ook Lutsharel Geertruida, Ramon Hendriks, Mark Diemers, João Teixeira en Naoufal Bannis een kans om in de basis te starten, terwijl Sem Valk (19 jaar), Lennard Hartjes (18 jaar), Antoni Milambo (16 jaar), Mimeirhel Benita (18 jaar) en Aliou Baldé (18 jaar) in de tweede helft mochten invallen.

Door de zege eindigt Feyenoord de groepsfase ongeslagen met veertien punten uit zes wedstrijden.