Fans van FC Twente kunnen kiezen voor goedkopere seizoenkaart

FC Twente biedt de seizoenkaarten voor komend seizoen goedkoper aan, nu de club uit Enschede is gedegradeerd uit de Eredivisie.

De aangeboden korting van 20 procent is optioneel. Supporters die nog steeds het volledige bedrag willen betalen, kunnen dat dus doen. FC Twente meldt op de officiële website dat het moeilijk was om de prijzen voor seizoenkaarten te bepalen. "We hebben daarover veel gesproken met supporters en sponsors", aldus de Tukkers.

"De een wil de volle pond betalen, de ander schreeuwt om een korting. Uiteindelijk kent realiteitszin en liefde (g)een getal." Twente vindt het belangrijk dat het stadion komend seizoen zo vol mogelijk zit, zodat de ploeg snel kan terugkeren in de Eredivisie. "Maar wij weten ook dat Jong Ajax-thuis niet hetzelfde is als Ajax-thuis. Sportief zetten we een forse stap terug. Ook financieel gaan we de degradatie voelen."

Komende zondag speelt het elftal van coach Marino Pusic voorlopig zijn laatste wedstrijd op het hoogste niveau, uit tegen NAC Breda. Acht jaar geleden werd FC Twente daar voor het eerst in de clubgeschiedenis landskampioen.