Ondankbare vrouw uit Help Mijn Man Is Klusser stapt naar de rechter

Amerikaanse taferelen in Roosendaal, de ondankbare vrouw die bekend werd door het RTL-programma Help, Mijn Man Is Klusser, gaat naar de rechter. Ze wil dat er een nieuwe montage komt van de aflevering zodat ze niet meer als ondankbaar wordt neergezet.

John Williams en zijn team zorgden ervoor dat de vrouw uit Roosendaal een spiksplinternieuwe keuken kreeg, maar toen de vrouw haar nieuwe werkplek zag, zei ze totaal ondankbaar: "Dat gaat nooit passen.".

Volgens keukenmeid Karin zouden de originele beelden zijn misbruikt door RTL en productiebedrijf Blue Circle om Karin zo negatief mogelijk af te schilderen. Allerlei beelden waarop ze minder negatief was zouden zijn weggeknipt.

En nu komt het: "Ik heb een posttraumatische stressstoornis en een sluimerende depressie en ik had problemen met mijn familie. De stress op dat moment was te hoog om te zien dat de keuken wel erg mooi is". "Ik baal heel erg van mijn reactie op dat moment."

Met een rechtszaak hoopt Karin dat er een nieuwe montage wordt gemaakt, waar er wel een 'zuiver beeld van haar optreden ontstaat'. De rechtszaak stond eigenlijk voor donderdag 3 december gepland, maar is verschoven naar 18 januari in Utrecht.

Wil je het origineel nog snel terugkijken? Check dan de beelden hieronder, vanaf 2.24 is Karin te zien.