Mooie studente naakt uit protest

Monika Rostvold heeft een opmerkelijke manier gevonden om de strijd aan te gaan tegen de seksualisering van het vrouwelijk lichaam. De mooie studente is naakt op de trap van Texas State University gaan zitten.

Volgens de 22-jarige blondine worden studentes steeds meer gezien als een lustobject. Daarom is de feministe ten strijde gegaan tegen vieze mannetjes. En hoe kan dat nu beter dan je naakte lichaam in de strijd te werpen?

Omdat Texas zo preuts is als Staphorst, ging Monika natuurlijk niet geheel naakt. Ze had namelijk een vleeskleurige onderbroek aan. Haar tepels waren keurig afgeplakt, dus daar ook niks te zien.

"Ik had even de wetgeving over naaktheid in het openbaar gelezen", verklaart de studente Kunst. "Zolang ik maar mijn tepels bedekte was er geen probleem. Eigenlijk wilde ik volledig naakt gaan maar ik heb het gevoel dat mijn boodschap nu ook wel overgekomen is."

"Ik heb een mooi en natuurlijk lichaam en dat is wat het verondersteld is te zijn, meer niet. Ik probeer gewoon om het niet langer als een seksobject te laten beschouwen." Uiteindelijk bleef de heldin drie kwartier op de trap zitten. Pogingen van andere studenten om haar weer aan te kleden, haalden gelukkig niets uit.