Sexy Zweedse (19) zoekt huisgenoot

Alicia Hansson, die een mannelijke huisgenoot zoekt in Göteborg, wordt bedolven onder de reacties. Al meer dan duizend mannen hebben zich inmiddels aangemeld. Niet zo gek, aangezien de 19-jarige Zweedse behoorlijk lekker is.

Het tienermeisje heeft de afgelopen tijd de kost verdiend als au pair in Spanje. Nu het echter weer tijd is om terug te keren naar haar thuisland, besloot de Zweedse afgelopen week vrijdag een oproepje te doen op Facebook.

"Zie je er verdomd goed uit, charmant en weet je hoe je de bril na het plassen omlaag doet?", begint Alicia de oproep. "Ik zoek me rot naar een huisgenoot om tijdens de zomer bij in te trekken. Liefde is absoluut geen verplichting!" Het oproepje gaat gepaard met een foto van een onbekende kerel.

Hoewel het delen van een appartement in Zweden amper wordt gedaan, loopt het storm. Vele hoopvolle kerels sturen haar een reactie, soms zelfs met naaktfoto. Hoewel de meesten wel om de advertentie kunnen lachen, is er ook kritiek. Volgens sommigen maakt het mooie blondje van mannen een lustobject.

De vrijgezelle Zweedse maakt het weinig uit. Zij zoekt gewoon onderdak. Alicia vindt het zelfs geen probleem om het huishouden te doen terwijl haar nieuwe huisgenoot geen flikker uitvoert. Klinkt als de ideale vrouw...