Naakte vrouw in kinderprogramma

In Noorwegen is een relletje ontstaan rond het kinderprogramma 'Newton'. Hierin was een volledig naakte vrouw te zien. Een andere vrouw tekende met een stift rond haar geslachtsdelen.

Het programma in kwestie wordt op de buis gebracht door de NRK, de Noorse staatstelevisie. In dit kinderprogramma leren zij kinderen alles over het menselijk lichaam.

In de aflevering van vrijdag was daar een vrouw in evakostuum te zien. Omdat het in Scandinavië nogal koud is, was haar punani voorzien van een dikke wintervacht. Een andere dame tekende met een stift de eileiders, eierstokken en de baarmoeder op de buik van de naakte dame.

Op een bepaald punt in het programma werd de menstruatie uitgelegd. Dame nummer twee stopte haar hoofd tussen de dampende dijen van het naakte mokkel waarna er bloed uit haar mossel lekte.

Waarschijnlijk had verder geen haan gekraaid naar de porno van kindertjes, ware het niet dat de producer het filmpje vrijdag op Facebook zette. Deze was er als de brandweer bij om het filmpje offline te halen, tot groot verdriet van Erling Normann. De beste man snapt er dan ook geen hol van...

Toch weer eens wat anders dan Dokter Corrie...