Puber neukt lekkere schoonmoeder (35)

Een zestienjarig ventje uit Evans, in de Amerikaanse staat Georgia is best wel een baas. Niet alleen heeft hij een seksfeestje meegemaakt met een paar vriendjes en vriendinnetjes, ook heeft hij zijn 35-jarige schoonmoeder uitgewoond. En die is, in tegenstelling tot vele andere schoonmoeders, nog goed te pruimen.

Spil in het verhaal is Rachel Lehnardt. De 35-jarige vrouw, die in een vechtscheiding is verwikkeld, is verslaafd aan drank en porno. Toen zij een sms'je van 16-jarige dochter kreeg met de vraag of zij met enkele vrienden op bezoek mocht komen, hoefde de blondine niet lang na te denken. En zo kwam dochterlief met enkele vrienden over om bij haar moeder de bloemetjes buiten te zetten.

Het feestje liep al snel uit de hand. De drank vloeide rijkelijk, en ook werd er flink geblowd. De party kreeg echter een geheel andere wending toen de tieners samen met moederlief besloten een potje naakt te gaan twisteren. Lehnardt werd hierop zo hitsig, dat zij zich met een 18-jarige jongen afzonderde op haar slaapkamer, alwaar de jongeman de sloerie alle hoeken van de kamer liet zien.

Na flink te zijn uitgewoond, keerde de vijfvoudige milf terug naar de woonkamer. Ze had een seksspeeltje meegenomen, en trakteerde de aanwezige jeugd op een geile masturbatieshow. Toen deze was afgelopen, werd er naakt verder gefeest in het bubbelbad van Lehnardt.

Uiteindelijk ging de dronken blondine toch maar naar bed om haar roes uit te slapen. Rond half 4 werd zij echter ruw gewekt door een paarsgepunte lans tussen haar benen. Aanvankelijk dacht zij dat de 18-jarige knaap van eerder die avond bezig was met een tweede ronde. Niet dus, want het bleek niemand minder dan het 16-jarige vriendje van haar dochter. Hierop besloot Lehnardt zich door haar schoonzoon te grazen laten nemen.

Het geile seksverhaal lekte uit toen moederlief tijdens een AA-meeting uit de school klapte over haar orgie. De leiders van de AA besloten hierop de politie te bellen, die Lehnardt maandag in de boeien sloeg. Ze is inmiddels op borgtocht vrijgelaten.

milf?De schoonmoeder in kwestie. Nice?
(foto: Columbia County Sheriff's Office)