Hiro keert terug in Heroes Reborn

De terugkeer van de populaire NBC-serie Heroes krijgt langzaam meer vorm. De afgelopen weken heeft de Heroes Facebook-page druppelsgewijs nieuwe castleden voor de nieuwe series Heroes Reborn bekend gemaakt, met als meest recente wapenfeit een bekend gezicht.

In januari begon de crew achter de serie met het geleidelijk bekend maken van de cast: Jack Coleman, in Heroes bekend als Noah 'Horn-Rimmed Glasses' Bennet was de eerste naam, gevolgd door Chuck- en Broadway-ster Zachary Levi. Daarna volgde een reeks kleinere namen: Robbie Kay (Once Upon a Time), Danika Yarosh (Shameless), Judith Shekoni (The Twilight Saga), relatieve nieuwskomer Kiki Sukezane, Henry Zebrowski (A to Z), Ryan Guzman (The Boy Next Door), Gatlin Green (Finding Cody) en uiteindelijk Masi Oka.

Oka, die de afgelopen jaren te zien was in de Hawaii Five-0 remake, werd bekend door zijn rol als Hiro Nakamura in de oorspronkelijke run van Heroes. Hij zal deze rol opnieuw spelen in de herstart van de serie.

Over de serie zelf is vooralsnog nog steeds niet veel bekend, behalve dat deze in de zomer te zien zal zijn. Een post op de Facebook-pagina van de serie toonde gisteren een foto met een deel van de cast met de tekst "It begins," suggererend dat de productie op het punt staat van start te gaan.

Heroes Reborn cast-selfie (Foto: Zachary Levi)
Heroes Reborn cast-selfie (Foto: Zachary Levi)

Het is nog niet bekend of de serie ook in Nederland te zien zal zijn.