Alternatief einde How I Met Your Mother

Fans van How I Met Your Mother die niet te spreken zijn over het einde van de serie, hoeven niet te treuren. Carter Bays, een van de bedenkers van de komedieserie, heeft vrijdag bekendgemaakt dat een alternatief einde is opgenomen. "Die versie komt op de dvd te staan", zei Bays op Twitter.

"Zestien dagen geleden waren we in de montagekamer om te kiezen tussen twee eindes", vervolgt hij. De laatste aflevering van How I Met Your Mother, dat negen seizoenen liep, zorgde voor veel ophef. Fans waren geschokt door dingen die we hier niet gaan spoileren.

"We hebben een versie opgenomen, maar door montage hebben we twee mogelijke eindes", legt Bays uit. "We staan nog steeds achter de finale waar we voor hebben gekozen, maar vinden de andere versie ook geweldig." De bedenker vindt het onvermijdelijk dat niet alle fans tevreden waren over het slot van de serie. "Dat gebeurt nou eenmaal. We hebben iets geprobeerd waar mensen zich niet in konden vinden. Ik hoop dat we nog steeds vrienden zijn."

Ondergetekende en zijn echtgenote vonden het overigens een prima bevredigend, hoewel verrassend en enigszins schokkend einde van een van de leukere series van de afgelopen jaren.