FOK!filmtip van de dag: Vanilla Sky

Elke dag zijn er wel meerdere films op de televisie te zien. Maar welke film moet er nou echt worden gezien? FOK!film geeft elke dag een overzicht van de beste films en bij gebrek daar aan een dvd-tip. Valt er vanavond nog wat te zien? Je leest het op FOK!

Vandaag is er niet heel veel keus voor de filmkijker. Zal dit te maken hebben met Ajax waar veel mensen vanavond op zullen afstemmen? Vast niet, want zoveel is er dan niet te genieten. Beter kijk je dan naar een film die de redactie van FOK!film vandaag voorstelt. En als je Tom Cruise liefhebben bent dan kom je vanavond al helemaal aan je trekken. Maar als het alleen daarom gaat zou je ook de biologiefilms op de late Film1-avond kunnen gaan zien.

Oké. Tom Cruise dus, hij speelt vanavond in de FOK!filmtip van de dag genaamd Vanilla Sky. Natuurlijk hangt hij weer de jonge en knappe goochemerd uit waar menig meidje gespreid voor gaat. Dit keer speelt hij een uitgeverijmagnaat genaamd David Aames die uiteraard weer alles krijgt wat hij begeert. Toch is hij ontevreden en als hij op een avond de vrouw van zijn dromen ontmoet (een rol van Penelope Cruz) denkt hij dat zij het ontbrekende stukje in zijn leven is. Maar een beslissend treffen met met een jaloerse minnaar (Cameron Diaz) brengt zijn leven behoorlijk in onbalans en komt hij terecht in een circus van seks, romantiek, seks, jaloezie, seks, verdenkingen, seks en dromen. De film is vanavond om 20.30 uur te zien op RTL8.