Geruchten rond Seedorf zijn onzin

Clarence Seedorf wil volgend seizoen de selectie van Ajax versterken. De speler van AC Milan ziet voor zichzelf komend seizoen weinig speeltijd weggelegd en denkt na over een terugkeer naar Amsterdam. Dat meldt La Gazzetta dello Sport.

Seedorf wil zijn carrière op een mooie en positieve manier afsluiten en ziet Ajax daarin als zijn laatste club. Hij wil zijn carrière niet op de bank beëindigen in Milaan en wil daarom naar Ajax vertrekken. Het is voor hem een uitdaging om nog eens met de Amsterdammers in de Champions League te spelen.

De 34-jarige middenvelder maakte op 16-jarige leeftijd zijn debuut voor Ajax. In Amsterdam won hij onder meer de Champions League. Hierna volgden vele succesvolle jaren, met landstitels in Spanje bij Real Madrid en in Italië met AC Milan. Hij is de Nederlander met de meeste Champions League-titels achter zijn naam. In totaal won hij er vier.

Update:

Ajax Life meldt inmiddels dat het gerucht omtrent de terugkeer van Clarence Seedorf naar Ajax volledig uit de lucht gegrepen is. "Er is in de krant geen artikel gepubliceerd dat er ook maar iets op lijkt. Ja, enkele dagen geleden, dat Seedorf misschien nog wel eens in Engeland zou willen ballen. Voor zover wij weten speelt Ajax niet in de Premier League," is op de website te lezen.