Arsenal terughoudend transfermarkt op

Arsenal zal terughoudend kijken naar de transfermarkt deze winter. Tenzij er een echte buitenkans langskomt is de kans klein dat de club spelers koopt.

Vorig jaar beloofde Arsenal ook al terughoudend te zijn in de winterstop, maar haalde toen toch voor een flink bedrag Jose Reyes binnen. Een bedrag dat zelfs een recordafkoopsom voor Arsenal betekende. Wenger zegt nu weer dat het wel een uitzonderlijke buitenkans moet zijn wil Arsenal zich op de tranfermarkt begeven.

Wenger vertelde: "Als ik de transfermarkt bekijk en zie wie er zich op begeeft, ben ik er niet zo'n fan van. Het is een markt van gebakken lucht met overschatte jongens. Je betaalt teveel omdat er slechts een beperkte periode is om te kopen en de verkoper wacht altijd tot de laatste twee dagen."

Arsenal heeft in de eerste seizoenshelft wel te maken gehad met redelijk wat blessures. Wenger gelooft echter dat zijn selectie breed genoeg is: "Als iets uitzonderlijks gebeurt weet je het niet, maar we zijn niet in de positie dat we een aanvaller, middenvelder of verdediger moeten kopen."