Onzekere Toekomst Coulthard

Na de bekend making dat Williams-Coureur Juan Pablo Montoya in 2005 naar het team van McLaren zal vertrekken is de toekomst van David Coulthard alleen maar onzekerder geworden

David Coulthard's manager Martin Brundle heeft toegegeven dat de toekomst van Coulthard allerminst zeker is na de beslissing van Mclaren om Montoya te contracteren als coureur in 2005. Het duo zal komend jaar hard werken om de Schot in de toekomst toch bij een topteam te houden.

"Dit is zeker geen goed nieuws voor David," gaf Brundle aan de BBC toe. "Maar 2005 is nog ver weg en er kunnen nog veel dingen gebeuren. Voorlopig ligt David nog onder contract bij McLaren en we gaan ons nu helemaal op 2004 richten."

De kans dat Coulthard voor 2005 nog een contractverlenging bij Mclaren zal krijgen is heel klein. Kimi Räikkönen heeft een contract voor meerdere jaren en heeft de voorkeur van het team.

De kans dat hij voor een ander topteam zal kopen terijden is bovendien ook klein. Coulthard zou in 2005 dus wel best eens gedwongen kunnen worden bij een team als Jaguar of Toyota te gaan rijden wil hij zijn F1-loopbaan niet beëindigd zien.