Anna Kournikova toch niet getrouwd?

snow_powder en sjoukes maakten ons via de newssubmit attent op het volgende artikel:

De vader van Anna Kournikova heeft zijn irritatie geuit met betrekking tot de rondgaande geruchten die verhalen over zijn dochter's burgerlijke staat.

De Britse krant The Sun berichtte maandag dat de Russische tennisspeelster Kournikova met haar vriend en ijshockeyspeler Sergei Fedorov was getrouwd tijdens een geheime ceremonie in Moskou tijdens Wimbledon eerder deze maand.

"Om eerlijk te zijn ben ik doodziek van alle telefoontjes over haar huwelijk, vorig jaar was het (Pavel) Bure, nu is het Fedorov," deelde Sergei Kournikov mee aan het persbureau Reuters afgelopen maandag.

"Anna is in Florida op het moment en is met haar training begonnen. Gisteren sprak ik haar nog per telefoon en ik denk dat ze erg verrast zal zijn als ze hoort van deze laatste roddel."

"Ze is niet meer in Moskou geweest sinds het Kremlin Cup-toernooi van vorig jaar November."

Fedorov zit in het team van de Detroit Red Wings in de National Hockey League (NHL).

The Sun had Fedorov's moeder geciteert met de woorden: " Het was een prachtige ceremonie. Ik ben erg blij om Anna's schoonmoeder te zijn."

Toen dit citaat aan Kournikov werd vertelt, reageerde hij met: "Ik zou niet weten hoe de moeder van Fedorov iets kan zeggen over het trouwen van mijn dochter omdat ze voor zover ik weet in Detroit leeft."

Anna Kournikova, 20 jaar oud, is sinds februari uit de running geweest door een blessure aan haar linkervoet. Haar agent weet te vertellen dat zij niet zal spelen totdat ze volledig fit is.

Vorig jaar zat The Mirror (ook een Engels dagblad) er ook al naast toen zij een artikel publicieerden met het nieuws dat Anna verloofd was met een andere Russische hockey speler Pavel Bure, die speelt voor de Florida Panthers. Beiden ontkenden later dit nieuws.

Relevante link: