FOK! Roddels

Hallo en welkom bij het allereerste Roddelblogje!! 

Afgelopen dagen heb ik de eerste roddels voor je verzameld van het Forum. Jij dacht natuurlijk, van, er gebeurt niet zoveel. Nou wat je nu gaat lezen dat zal je verbazen!

In het bekende Dodetopicspel in ONZ is de rust weer een beetje weder gekeerd na de grote rel, waarbij veel woorden tussen users en moderators naar elkaar werden gegooid. Het ging er heftig aan toe. 

SuperwormJim heeft toch besloten om het topic met de minuut-verslaafden weer open te gooien. Want zonder dit topic kunnen users als Jacquelinehasselbaink, Superbadeendje en Zeroku niet meer leven. Het leven zou zinloos zijn geworden.

Nu we het toch over deze reeks hebben. Er komen wat sappige roddels naar buiten. RODDEL 1! Poezeligding schijnt zwanger gemaakt te zijn en niet zomaar door iemand, nee nee nee, door een FOK!ker, een DTS-er. Namelijk ZEROKU! Hoeveel maanden ze al zwanger is en of het echt waar is weten we nog niet. Ook niet of het een jongen of meisje wordt en of hij/zij een FOK!-naam krijgt. Weet jij een leuke naam?

RODDEL 2: Phoenyx en Kree hebben een relatie. Onze tipgever wist het volgende te vermelden: phoenyx en kree hebben stiekem (nou ja, tis best overduidelijk voor iedereen) een relatie en gaan binnenkort samenwonen. Dit is toch wel heel leuk nieuws. Zouden ze hier gaan wonen? KLIK

RODDEL 3: Danny heeft ooit FOK! op zwart gezet. Tipgever: zijn er rellen geweest ja for shure ik kan me nog wel aardig herinneren dat Danny heel fok op zwart zette na een heel topic verhaal met uit de hand gelopen fok meet in Rotterdam. Ik was daar niet bij maar meegelezen. Hoe die begon het was min of meer een SC uit R&P. Ok idee van we doen een meet enzo. En ok ga de users niet noemen die erbij waren. Maargoed dat liep totaal uit de hand ik was er niet bij dus kan ook alleen maar volgen van wat erover gepost werd. Euhm voor zover ik begreep was er ergens in een Rotterdams park fikkie gestoken en een user was zo dronken dat ze over dr nek ging daar (en ja er waren fotos van. Maar die deel ik niet). En toen hebben ze die gewoon achter gelaten daar. Nou in zoverre nog want las het mee, dat ik me zorgen ging maken ook wel ff. Anyway daarna was Danny de discussie zo zat dat hij gewoon heel fok heeft afgesloten op zwart dus min of meer. Danny: Dit zegt mij letterlijk helemaal niets.

RODDEL 4: PoezeligDing heeft een relatie met producer Mike Shinoda. Ze bracht dit nieuws zelf naar buiten. Hoe zij in contact is gekomen met deze bekende producer/rapper/songwriter is nog niet bekend. In de volgende editie hopen we hier meer over bekend te kunnen maken.

RODDEL 5: Even nog wat korte liefdesgeruchten.

Devzero en Jacquelinehasselbaink 

Mrsloveable en Paul


Heb jij nou een goede FOK!roddel? Stuur me dan een DM of PM!