Infernal: Hell's Vengeance

Dit spel is twee jaar geleden namelijk al eens uitgebracht. Toen voor de PC. Ondanks dat wij er op FOK! een redelijk cijfer voor hebben gegeven waren de gemiddelde meningen toch niet al te best. Sterker nog, door sommige mensen is het spel aardig de grond in geboord. En ik moet eerlijk zeggen, dat ik na het spelen van het spel twee jaar later, die mensen geen ongelijk kan geven.

Ik zou nu een eerlijk verhaal op kunnen hangen over wie jij bent, hoe het komt dat jij speciale krachten krijgt en waarom je de slechterik speelt. Ook zou ik je kunnen gaan vertellen over de speciale krachten die je bezit, hoe je die gebruikt en hoe klote de besturing wel niet is. Verder zou ik kunnen doorzagen over het gebrek van een autosave-functie, dus elke keer als je doodgaat en je hebt niet gesaved kan je het hele stuk overnieuw doen, of het feit dat het richten voor geen ene meter werkt.

Nee, dat doe ik allemaal niet. Ik vertel jullie slechts een ding. Een enkel simpel feitje.
Dit is een spel dat twee jaar geleden is uitgegeven voor de pc waar het toen slecht verkocht. Precies hetzelfde spel is, met minimale aanpassingen, twee jaar later opnieuw uitgegeven voor de Xbox 360. Als jullie nu allemaal over enige hersenactiviteit beschikken kun je mijn conclusie wel raden. En voor de minder bedeelden onder ons ga ik het op de volgende pagina nog een keer heel duidelijk zeggen.