Party Review: Innercity 2003

Innercity 2003 had zo zijn voor- en nadelen. Ik blijf erbij dat ik de RAI geen geweldige locatie vind. Toch begrijp ik ook best dat het moeilijk zoeken is naar een locatie met meerdere, grote zalen die wel voldoet. Misschien moet ID&T daar maar eens in investeren!

Het mag ook echt niet voorkomen dat zalen dichtmoeten, je betaalt veel geld voor een kaartje om heel veel verschillende mensen te kunnen zien. Als blijkt dat dat niet kan, om wat voor reden dan ook, vind ik dat een fout.

Zoals ik al zei, draait het echter uiteindelijk om de muziek en de sfeer. De muziek was geweldig, ook al heb ik veel moeten missen. De sfeer was ook zeker niet slecht, al trekt Innercity ook ieder jaar weer veel mensen die normaal niet naar dit soort feesten gaan. Dat lijkt negatief, maar Innercity is daarmee misschien wel het meest toegankelijke feest in Nederland en daar is ook wat voor te zeggen.

Ik heb veel goede muziek gehoord en een geweldige avond gehad. Daar kunnen de minpunten niet tegenop. Mij zie je dus volgend jaar weer op Innercity!