DVD: Tweemaal Tarantino

De beeldkwaliteit is gewoon goed, op een enkel schokje na. De originele beeldverhouding zoals in de bioscoop is behouden en het geluid is in 5.1. En dat laatste is wel raar, aangezien het niet zo is opgenomen. Erg bijzondere effecten zijn dan ook niet hoorbaar.


Extra's ontbreken op deze DVD. Natuurlijk wel scene selection en de keuze tussen wel of geen ondertitels, maar verder helemaal niets. Gewoon een simpel menuutje en de film kijken. Hetzelfde principe als een video, maar dan met superieure kwaliteit die niet zal afnemen in de tijd.


Op beide DVD's valt de afwezigheid van (uitgebreide) extra's meteen op. Maar of dat erg is? DVD's waren tot nu toe doorspekt met trailers, achter-de-schermen-filmpjes, foto's en interviews. Erg leuk voor de fans, maar voor diegene die de film alleen willen zien en hebben overbodig. Alleen de zon gaat voor niets op. Deze DVD's met eigenlijk alleen de film zijn te vergelijken met video's. Gewoon de film, niets meer en de prijs is daar dan ook naar. Voor nog geen 10 euro zijn ze van jou, geen filmliefhebber die ze dan nog kan laten liggen.

Titel: Reservoir Dogs Uitgever: DFW Genre: Misdaad / thriller Beeldformaat: Anamorphic Widescreen (16:9) Geluid: Dolby Digital 5.1 / DTS 5.1 Lengte: 96 minuten Extra's: Chapter Selection