Uitslag Almere City FC - Feyenoord

Feyenoord heeft in de Eredivisie een moeizame zege geboekt op Almere City FC. Het won zonder de zieke trainer Slot met 0-2.

In de eerste helft had Feyenoord wel de bal maar kwam het nauwelijks tot kansen. Almere richtte zich op het verdedigen en loerde op de counter. De Rotterdammers kwamen wel tot scoren maar het doelpunt van Geertruida werd afgekeurd wegens buitenspel. Aan de andere kant bracht Wellenreuther redding bij pogingen van Cathline en Pena.

Ook na rust bleef het beeld lang hetzelfde. Nadat Hartman en Jahanbakhsh over schoten was het Minteh die met een prachtig schot de ban brak. Almere City moest daarna wel de aanval zoeken en kreeg ook kansjes via Duiven, Van Bruggen en Kitala maar het was uiteindelijk Minteh die in de blessuretijd de wedstrijd besliste.