Uitslag Excelsior - PEC Zwolle

PEC Zwolle heeft op bezoek bij Excelsior met 2-4 gewonnen. Na de eerste helft keken de Zwollenaren nog wel tegen een achterstand aan, maar in de tweede helft waren ze duidelijk te sterk voor de thuisploeg.

Vijf minuten voor de rust kwam Excelsior dankzij een knap doelpunt van Julian Baas op voorsprong. Maar snel in de tweede helft maakte Younes Namli met een afstandsschot gelijk. PEC Zwolle was daarna duidelijk beter en twintig minuten in de tweede helft zette Tolis Vellios Zwolle op voorsprong. Snel na de voorsprong zorgde Lennart Thy voor de 1-3.

Tien minuten voor tijd besliste Vellios de wedstrijd door zijn tweede doelpunt van de middag te maken. Excelsior deed daarna nog wel wat terug via Troy Parrott, maar de zege van Zwolle kwam nooit in gevaar. Door de zege stijgt PEC Zwolle naar de achtste plaats, wel nog altijd achter Excelsior, die terug zijn te vinden op plek zes.