Uitslag Vitesse - PSV

PSV blijft foutloos in de eredivisie. De ploeg van Peter Bosz keek bij Vitesse bij rust nog wel tegen een achterstand aan, maar in Arnhem wonnen de Eindhovenaren uiteindelijk met 1-3.

Vitesse was in de eerste helft de beste ploeg en in negentiende minuut kwam de thuisploeg ook op 1-0 dankzij aanvoerder Marco van Ginkel. Na de openingstreffer kreeg Vitesse kansen op meer, maar gelukkig voor PSV bleef de schade beperkt tot maar 1-0.

Na rust waren de rollen omgedraaid. Nadat PSV-trainer Peter Bosz had ingegrepen met drie wissels in de rust viel al snel de gelijkmaker. Invaller Ismael Saibari maakte de 1-1. Daarna eiste Yorbe Vertessen een hoofdrol op. De Belgische aanvaller zorgde voor de 1-2 en verdiende later ook nog een strafschop, die werd benut door Luuk de Jong.