Dead Island 2 komt eerder uit

Deep Silver en Dambuster Studios bevestigen dat het zombieslachtavontuur Dead Island 2 goud is gegaan, wat betekent dat de game geheel is voltooid. Om dit te vieren hebben de twee bedrijven besloten de wachttijd voor fans wat te verkorten. Na een erg vroege aankondiging ergens in 2014 en al eerdere releasedatum zoals 3 februari en 28 april dit jaar wordt het nu dan 21 april. Ze weten het nu zeker...

In Dead Island 2 verspreidt een dodelijk virus zich over Los Angeles en verandert zijn bewoners in bloeddorstige zombies. De stad is in quarantaine en het leger heeft zich eruit teruggetrokken. Nadat je zelf ook werd gebeten, bleek je niet alleen immuun te zijn maar juist speciale krachten van de infectie te krijgen. Samen met een zootje andere resistente personages ben je nu verantwoordelijk voor de toekomst van Los Angeles (en de mensheid).

Dead Island 2 is nu beschikbaar voor pre-orders en zal verschijnen voor Xbox Series X en Xbox One, PlayStation 5 en en PlayStation 4 en in de Epic Games Store voor pc.