Derde set aan circuits voor Mario kart 8 Deluxe

Op 7 december komen acht extra circuits naar Mario Kart 8 Deluxe met de betaalde DLC Mario Kart 8 Deluxe – Circuit-uitbreidingspas voor de Nintendo Switch.

Deze derde set extra circuits bevat onder meer de fleurige velden van DS Peach’ Paleistuin en het feestelijk versierde Dennenboomdorp uit Mario Kart Tour, met volop kerstsfeer tussen besneeuwde bergen en hoge dennenbomen. Daarnaast kunnen spelers genieten van de stadsomgevingen van Londen-Ronde en buitenaardse bochten maken op het 3DS Regenboogbaan-circuit, om maar eens wat voorbeelden te noemen.

Set 3 bevat de Rotsbeker en de Maanbeker, met klassieke circuits uit de hele Mario Kart-serie, waaronder circuits die verschenen in delen voor de Wii- Game Boy Advance-, Nintendo DS- en Nintendo 3DS-systemen, en Mario Kart Tour. Elk circuit kan zowel lokaal als online gespeeld worden. De circuits zijn als volgt over de bekers verdeeld:

Rotsbeker
Londen-ronde – Race voorbij beroemde attracties - en je rivalen - om als eerste te eindigen op dit circuit, dat is geïnspireerd door Londen en oorspronkelijk in Mario Kart Tour verscheen.
Boo-bruggen – Pas op voor deze vele boo’s en probeer je voeten droog te houden op dit griezelige circuit uit Mario Kart: Super Circuit.
Kampioensberg – Scherpe bochten en stuiterende rotsblokken zijn de voornaamste hindernissen op dit bergcircuit uit Mario Kart 7.
Wigglers Woud – Spring door het dichte bladerdek en race over reusachtige bomen in dit circuit uit Mario Kart Wii.

Maanbeker
Berlijn-bezoek – Pas op voor vallende Whomps en Twhomps op je weg voorbij de prachtige stadsgezichten van dit parkoers uit Mario Kart Tour.
Peach ’Paleistuin – Tsjirpende vogels, stuiterende Chain Chomps en uitgestrekte bloemenvelden zetten de toon op dit circuit uit Mario Kart DS.
Dennenboomdorp – Scheur door de halfpipe en beklim de besneeuwde hellingen van dit circuit uit Mario Kart Tour, dat met zijn reusachtige snoepstokken en cadeautjes voor een feestelijke sfeer zorgt.
Regenboogbaan – De regenboogbaan slingert rond verschillende planeten in dit buitenaardse circuit uit Mario Kart 7 voor de Nintendo 3DS.

Set 3 wordt toegevoegd aan Set 1 en Set 2, waarmee de helft van uitbreidingspas-circuits beschikbaar is. De andere 24 circuits verschijnen volgend jaar. Mario Kart 8 Deluxe – Circuit-uitbreidingspas omvat zes verschillende sets met elk acht circuits, die aan het eind van 2023 allemaal zijn verschenen.