FOK! Wat een weer: gruwelijk nat, maar niet overal

weerbanner (Foto: FOK.nl)

Hee hallo!

Het zuidoosten en noordwesten hebben een vrij nat etmaal achter de rug, in korte tijd tweemaal een wolkbreuk heb ik mee mogen maken. Er gebeurde weer eens iets, sinds de meters sneeuw, lang geleden in februari. Goed, terug naar vandaag

Vanavond valt er in het zuidoosten een bui met mogelijk onweer en hagel, het gaat er even spoken. Ook in het noorden kan nog een buitje vallen. In de loop van de avond wordt het wat rustiger; wel blijft de variabele wind vrij krachtig, op de wadden nog een tandje krachtiger. De temperatuur is rond de 16 graden.

Vannacht verandert er vrij weinig; de temperatuur zakt tot een graad of 13 en kan er her en der wat neerslag vallen. In het zuiden en oosten des lands neemt de wind af tot zwak, Bft 2. Ook kan er wat mist ontstaan.

Morgen blijft het ook niet droog en is de zomer ver te zoeken met slechts 17 graden. Dit biedt wel kans om nog even goed af te koelen want ook donderdag verloopt niet droog. Maar goed, ik bespaar jullie de ellende vooralsnog. Of je moet dit lekker vinden, in dat geval: geniet er van! 

Op sommige plekken was het gruwelijk nat (Foto: _UserName_)
Op sommige plekken was het gruwelijk nat (Foto: _UserName_)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.