Van Ranst negeert Willem Engel, Viruswaanzin (B) steunt 'de jacht' op van Ranst

De sinds dinsdag ondergedoken Belgische topviroloog Marc van Ranst heeft geen enkele behoefte om met Viruswaarheid-voorman Willem Engel in debat te gaan. Meer hierover bij het AD.

Dinsdag ontstond een twitterruzie nadat Willem Engel een opmerking maakte over Van Ranst. Al snel bemoeiden ook andere twitteraars zich met de coronafittie.

Update 21 mei 20.00 uur: En Willem Jengelt nog wat door op Twitter, de opmerkingen van Van Ranst zijn schijnbaar harder aangekomen dan hij deed geloven. Van Ranst reageert niet meer.

It is on! pic.twitter.com/ZFXLkMymvO

— willem engel (@willem_engel) May 21, 2021

Van Ranst zit momenteel nog steeds ondergedoken met zijn gezin. De aanhang van Viruswaanzin, de belgische 'zusterorganisatie' van Viruswaarheid spreekt openlijk hun steun uit voor Jurgen Conings op de FB pagina van voorzitter van Viruswaanzin Michael Verstraeten. Coninings is de militair waarnaar vanaf dinsdag met man en macht wordt gezocht. Hij is spoorloos verdwenen en heeft een afscheidsbrief achtergelaten waarin hij schreef dat hij ‘niet meer kon leven in een maatschappij waar de politici en virologen ons alles afgepakt hebben’. Hij kondigde aan ‘dat hij in het verzet zou gaan en zich niet zonder slag of stoot zou overgeven’. Sindsdien is de man voortvluchtig.

Zie ook:Belgische politie houdt klopjacht op militair met raketwerper 

Eerdere berichtgeving:

De hoogleraar virologie aan de Katholieke Universiteit Leuven wijst het verzoek van de bekende coronascepticus op spottende wijze af. Een screenshot van de veelbesproken twitterruzie staat sinds vandaag door heel Nederland afgebeeld in 2000 bushokjes en op billboard-schermen, dankzij een een ludieke actie van Alexander Klöpping. Op diverse plaatsen zijn vandaag ook stickers 'namens' viruswaarheid geplakt, de boodschap op de stickers past echter niet bij de club van Willem Jengel.