Ex aangeklaagd, strakke vagina uitgerekt door 'enorme piemel'

We beginnen de week met het verhaal van een rasechte FOK!ker. Ene Mugove Kurima uit de Zimbabwaanse hoofdstad Harare is namelijk aangeklaagd door zijn ex-geliefde, en wel wegens het uitrekken van haar vagina met zijn allejezus grote piemel.

De 29-jarige Silindile Mangena ging een relatie aan met meneer Kurima, die overigens getrouwd was. Ze liet zich niet afschrikken door zijn zwartgepunte Falcon Heavy-raket en het stel ging met enige regelmaat stevig tekeer.

Toch was het in mei van dit jaar genoeg geweest voor Silindile: haar vagina was vóór de relatie nog 'zeer strak', zoals ze het zelf noemde, maar dankzij haar vreemdgaande neukertje was dat inmiddels verworden tot een soort duistere echoput. Niemand kan het door Kurima achtergelaten gat vullen, klaagde ze nog.

Silindile heeft meneer nu aangeklaagd: ze wil plastische chirurgie ondergaan om de schade van zijn 58 centimeter* ongedaan te maken en dat gaat omgerekend al gauw zo'n achtduizend euro kosten, wat hij volgens de aanklacht moet betalen.

De eigenaar van de monsterlijke piemel heeft nog niet gereageerd. 

*Het bewijsstuk is nog niet daadwerkelijk opgemeten