Karius reageert na nieuwe fouten: "Ik heb medelijden met hen"

Loris Karius ging zondagavond opnieuw in de fout bij Liverpool en dat kwam hem op social media weer op de nodige kritiek te staan.
 
Liverpool oefende in de VS tegen Borussia Dortmund en Karius leverde de bal voor rust zomaar in bij Maximilian Philipp. Het liep voor de Duitse keeper echter goed af. In de slotfase verwerkte Karius een schot van Christian Pulisic niet goed, waardoor Dortmund de eindstand op 1-3 kon bepalen.

Via Instagram reageerde de 25-jarige sluitpost op de reacties die hij weer kreeg. "Ik heb medelijden met zij die ervan genieten om andere mensen te zien falen of lijden. Wat het ook is waardoor je zoveel woede en haat koestert, ik hoop dat het beter wordt voor je." Karius ging in de Champions League-finale gruwelijk in de fout en zijn zelfvertrouwen liep daardoor een enorme deuk op.

Iker Casillas probeert de Liverpool-doelman via Twitter een hart onder de riem te steken. "Zal de massale aanval op Karius ooit stoppen? Voor veel andere keepers geldt hetzelfde. Er zijn veel ernstigere problemen in de wereld, verdomme! Laat die jongen met rust. Hij is ook maar een mens, net als wij allemaal."