"Feyenoord staat op Feyenoord onwaardige positie"

Feyenoord wist in 2018 nog niet te winnen en de club is terug te vinden op de vijfde plek. Giovanni van Bronckhorst is duidelijk niet tevreden.

De Rotterdammers begonnen de tweede seizoenshelft met een 2-0 nederlaag tegen Ajax en ook tegen FC Utrecht wist de ploeg deze week niet te winnen. Hierdoor is Feyenoord verder achterop geraakt bij de top van de Eredivisie.

Van Bronckhorst baalt van de situatie. "Feyenoord staat op Feyenoord onwaardige positie", vertelt de trainer, geciteerd door RTV Rijnmond, tijdens de persconferentie. "We zijn niet blij met de vijfde plek. Ik heb vaker gezegd dat wij te laag staan voor wie wij zijn en wat wij willen zijn."

De oefenmeester heeft Nicolai Jörgensen terug na een schorsing en beschikt over een fitte selectie. "We hebben een paar kleine klachten, maar hoeven geen spelers te missen." Jörgensen, die in de belangstelling staat van Newcastle United, is er dus gewoon bij.

Van Bronckhorst hoopt dat hij ook tijdens de tweede seizoenshelft kan beschikken over Jörgensen. "Ik wil hem graag behouden voor de club. Ik weet dat er contact is, maar niet veel duidelijk hoe of wat. Wacht op info van Martin van Geel."