Kaley Cuoco biedt excuses aan om hondenfoto

The Big Bang Theory-actrice Kaley Cuoco kreeg maandag een lading kritiek over zich heen vanwege een foto die ze plaatste van haar honden. De drie dieren waren vanwege feestdag Independence Day gekleed in roodwitblauwe bandana's en zaten op een Amerikaanse vlag.

Dat schoot veel Amerikanen in het verkeerde keelgat. Zij lieten Kaley weten dat de vlag de grond niet mag raken en waren er ook niet van gecharmeerd dat ze dieren op een vlag liet zitten. Een aantal instagrammers verweet haar zelfs geen respect te hebben voor haar land en voor de vlag als 'symbool voor wat anderen hebben opgeofferd'.

Toen de actrice het commentaar las, verwijderde ze de post meteen. Dinsdag plaatste ze een nieuw bericht, deze keer met excuses. "Om te beginnen, weet dat ik ontzettend veel respect heb voor mijn land. Ik ben een trotse Amerikaan", aldus Kaley, die maandag ook een foto plaatste van zichzelf en vriend Karl Cook uitgedost in kleding met de Amerikaanse vlag.

"Gisteren heb ik de fout gemaakt een foto te plaatsen van mijn honden op de vlag. Ik bied mijn excuses aan aan iedereen die daar aanstoot aan nam. In de spotlight staan is soms extreem moeilijk. Alle fouten en imperfecties worden uitvergroot. Ik ben niet perfect."

Kaley Cuoco biedt excuses aan om hondenfoto
Kaley Cuoco biedt excuses aan om hondenfoto (Foto: BuzzE)