Mokkel (29) wil 10x per dag seks, vriend trekt het niet meer

Sami Walton heeft een opmerkelijk probleem. De 29-jarige blondine uit het Engelse Ascot is namelijk verslaafd aan seks. Ze is zelfs zo onverzadigbaar, dat haar 38-jarige vriend het amper nog trekt.

Walton raakte verslaafd rond haar twinstigste. Haar vriendje met wie ze al een hele poos ging, gaf haar de bons.  Om het leed te verzachten, trok ze het hele land door op zoek naar seks.

Vaak legde ze honderden kilometers af om met jan en alleman het bed in te duiken. Niet alleen met mannen, want ze blijkt ook niet vies van vrouwelijk schoon. Het was gevaarlijk, zo geeft ze zelf toe, want vaak wist ze niets van haar sekspartners.

In 2010 realiseerde zij zich dat ze een probleem had. Toen zij naar aanleiding van haar seksverslaving werd ontslagen, ging zij naar de dokter. Deze kon haar slechts wat medicijnen tegen angst voorschrijven.

Een halfjaar later leerde zij echter via een wederzijdse vriend James Keates kennen. De vonk sloeg over, want hij is de enige die haar meerdere malen per dag kan bevredigen. Hoewel tienmaal keer per dag neuken ook voor hem zwaar is.

"In het begin voelde het alsof ik de loterij had gewonnen", vertelt de beste man. "Alleen word ik een stuk ouder en is het echt slopend. Maar ik doe mijn best."

"Ik ben superblij met James", laat mevrouw Walton weten. "In tegenstelling tot mijn ex-vriendjes kan hij wel tegen mijn seksverslaving." Mocht haar vriendje het echter niet meer trekken, dan heeft zij nog altijd haar seksspeeltjesverzameling van een kleine 1900 euro, waarvan zij gretig gebruikmaakt.