2 vrouwen doen vrouw, man filmt: 2 jaar cel

Voor de rechtbank van Groningen diende vandaag een bizarre zaak. Twee vrouwen van 26 en 42 jaar hebben namelijk seks gehad met een derde vrouw. Een 34-jarige man heeft alles gefilmd en de beelden verspreid. Het OM heeft tegen alle drie twee jaar cel geëist.

Het verhaal wil dat het drietal de derde vrouw in oktober 2014 heeft gedrogeerd met ghb. Zelf kunnen de twee vrouwen zich niets meer herinneren van het voorval. Zij hadden namelijk een mix van alochol, xtc en coke tot zich genomen.

Volgens de berichten zou een van de twee vrouwen ruzie hebben gekregen met het vermeende slachtoffer. Zij zou daarom de andere vrouw hebben opgedragen met haar de dame te verkrachten, terwijl meneer het tafereel van haar moest filmen. Aldus geschiedde, waarna het filmpje werd verspreid in het dorp Oude Pekela.

Volgens de aangeklaagde vrouwen had de derde dame zelf ingestemd met de seks. Het zou gaan om 'slechts een seksueel experiment'. "Het had niet mogen gebeuren, maar we waren allemaal onder invloed", luidt hun verklaring. "Het was gekheid onder elkaar en we waren er allemaal niet vies van."

De orgie kwam aan het licht toen buurtbewoners in Oude Pekela de hoofpersonen herkenden op de beelden en naar de politie stapten. Het bewuste seksfilmpje is achter gesloten deuren vertoond in de rechtszaal. Het vermeende slachtoffer heeft overigens nooit aangifte gedaan, en de 34-jarige man in het verhaal is niet komen opdagen op de hoorzitting.

Het Openbaar Ministerie heeft een celstraf van twee jaar geëist tegen het drietal, waarvan acht maanden voorwaardelijk. Over twee weken zal men uitspraak doen in deze geruchtmakende zaak.

Update 19.00 uur:
De plaatselijke sufferd van Oude Pekela weet meer. Zo zouden de twee vrouwen uit Oude Pekela komen, terwijl de man van Winschoten komt. Ook zouden de vrouwen een bierfles bij het slachtoffer naar binnen hebben geduwd.

De zoon van het slachtoffer zou zelf zijn moeder hebben herkend in het filmpje. Zij durfde uit schaamte echter in eerste instantie geen aangifte te doen.