Seks met komkommer wordt vrouw fataal

Een vrouw uit het Duitse Mannheim heeft op bizarre wijze het loodje gelegd. Een potje snoeiharde seks met een komkommer is de Duitse fataal geworden. Haar minnaar dreigt nu voor vijf jaar op water en brood te moeten.

Het verhaal neemt ons mee naar juli 2014. Op die dag gingen de 46-jarige vrouw en hun dochter een dagje op stap. "Mooi", dacht de beste man, "nu kan mijn neukertje mooi komen." Aldus geschiedde, en hij nodigde de vrouw die al vijf jaar zijn minnares is uit voor een wippie in zijn appartement.

Al vroeg in de middag zette het stel het op een zuipen. Na vier flessen wijn en veel heilige Schnapps besloten zij naar de studeerkamer te verkassen. "Wij hebben vaak gebruikgemaakt van wortels en courgettes tjdens de seks", aldus de Duitser vandaag in de rechtbank.

"Omdat ze geen dildo bij zich had, besloten we een komkommer in te zetten." Hierna nam de beste man zijn vriendin snoeihard met de halve, groengepunte lans. Vervolgens stopte hij het stuk groente in haar mond.

"Verdomd, wat ruikt het hier branderig!", riep de man uit, en snelde naar de keuken. "Ik was vergeten dat er nog vlees voor de hond op het vuur stond." Het vlees was gaan aanbranden, dus gaf de Duitser Rex wat vreten en ging op het balkon een saffie paffen.

Eenmaal weer binnen, lag zijn vriendin roerloos op de grond. De komkommer stak nog steeds in haar mond en had haar luchtwegen geblokkeerd. De vrouw bleek in coma te zijn beland en eenmaal in het ziekenhuis werd zij doodverklaard.

Vandaag diende dus de rechtszaak. Volgens de aanklager is de man in kwestie nalatig geweest. Indien hij schuldig wordt bevonden, kan hij voor vijf jaar de bak indraaien. De rechter zal vrijdag uitspraak doen in deze opmerkelijke zaak.