Nieuwslezeres (21) heeft dikke tieten

Terwijl wij het moeten doen met Roeloef Hemmen of Annechien Steenhuizen, doen ze het in Albanië toch een stuk beter. Daar presenteert sinds kort ene Enki Bracaj het nieuws. Niet dat ze iets afweet van het nieuws, maar de 21-jarige brunette heeft twee heel andere, grote pluspunten.

De kijkcijfers bij de lokale omroep van Tirana, Zjarr, waren een beetje ingekakt. Maar nu houdt het nieuws menig Albanees aan de buis gekluisterd. Al krijgen de heren waarschijnlijk maar weinig mee van het wereldnieuws.

Bracaj is studente Public Relations aan de universiteit in de Albanese hoofdstad. Toen ze bij de tv-zender een screentest deed, was iedereen enorm onder de indruk van haar verschijning. Ze werd dan ook direct aangenomen.

Sindsdien praat ze over de migrantenstromen en IS-onthoofdingen. Ze presenteert het nieuws in een openvallend jasje, waaronder duidelijk is te zien dat ze geen bh draagt. Haar tieten vallen dan ook bijna uit het kledingstuk.

De nieuwslezeres boeit het weinig dat ze bijna topless het nieuws presenteert. "Het is al moeilijk genoeg om op tv te komen", verdedigt ze zich. "Mijn ouders zijn het ermee eens, dus geen probleem!"

Beter dan Annechien