Tieten onderzocht, want kiespijn

In het Ierse Tullamore is deze week de rechtszaak aan de gang tegen een overijverige dokter. De 38-jarige man heeft een patiënte namelijk geheel gratis een tietenonderzoek gegeven. Dit terwijl de vrouw alleen maar bij de dokter kwam wegens kiespijn...

De vrouw in kwestie had zich ergens in augustus 2013 laten helpen aan haar verstandskies. Enkele dagen later kreeg zij echter enorme kiespijn. Omdat de pijn buiten kantooruren kwam opzetten, meldde de Ierse zich bij een noodarts.

Uiteraard deed de arts alle standaardcontroles. Hij keek in haar mond en oren en controleerde haar klieren. Vervolgens kneep de beste man in haar schouders en greep hij haar achterlangs onder haar armen.

Hierna besloot de dokter nog meer controles uit te voeren. Zo bevoelde hij haar tieten, waarna hij zijn stethoscoop te voorschijn haalde. Hiermee ging hij onder het topje van de vrouw op onderzoek uit.

De moeder van drie kinderen was stomverbaasd, maar de geile dokter stelde haar gerust. "Kiespijn kan soms leiden tot een hartinfectie", aldus de arts.

"Dat is gek, als je voor kiespijn komt", zo vertelde het slachtoffer in de rechtbank. Hierna ging de dokter nog verder. Het topje ging omhoog en de stethoscoop onder de bh. "Hij staarde naar mijn tieten, niet naar mijn gezicht. Hij kneep in mijn borsten en zat aan mijn tepels."

Ook beweert de vrouw dat hij zijn benen naast de hare hield, en dat hij een flinke bobbel in de broek had. Uiteindelijk gaf de dokter haar pijnstillers waarna zij weer naar huis ging.

De geile arts ontkent alle aantijgingen. De rechtszaak is dan ook nog wel even bezig...

Ook Dokter Bernhard wist wel raad met de vrouwtjes...